19 Ekim 2010 Salı

LÖVELERİN DÜZENLENMESİ (65):

  1. Tamamlanmış Löve
Bir löveye dört kart oynandığında, her oyuncu kendi kartını masanın üzerine yüzü aşağı gelecek biçimde kendi önüne koyar.
  1. Lövelerin Kazanılmasının Takip Edilmesi
1.      Löveyi oyuncunun tarafı kazanmışsa, kart uzunlamasına ortağına doğru yerleştirilir.
2.      Löveyi rakipler kazanmışsa, kart uzunlamasına rakiplere doğru yerleştirilir.
3.      Dekleran düzgün yerleştirilmemiş bir kartın yukarıda belirtildiği şekilde yerleştirilmesini isteyebilir. Yer veya defans oyuncularından herhangi biri yanlış yerleştirilmiş karta dikkat çekebilir, ancak bu oyuncular için, bir sonraki löveye çıkış yapıldığında bu hak sona erer. Daha sonra yapıldığında izinsiz bilgi uygulanabilir.
  1. Düzenlilik
Her iki tarafın kazandığı lövelerin sayısının veya kartların oynanma sırasının belirlenmesi gerekebileceği ihtimali nedeniyle, her oyuncu kendi kartlarını, oyun tamamlandıktan sonra yeniden incelenmesine izin verecek şekilde, oynanma sırasına göre üst üste gelecek biçimde yerleştirecektir. 
  1. Oyunun Sonucu Üzerinde Anlaşma
Bir oyuncu, kazanılmış olan lövelerin sayısında anlaşmaya varılıncaya kadar, oynanmış kartlarının sırasını bozamaz. Bu Yasanın getirdiği hükümlere uymayan her oyuncu kuşkulu lövelerin kazanılması veya rönons konularında talep (veya ret) haklarını tehlikeye sokar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder